Optica Medicala

La OPTIMED PETMAR, prescriptiile pentru ochelari se fac de catre medicii oftalmologi si tehnicieni optometristi cu aparatura medicala computerizata inclusiv foropter automat. Va asteptam in magazinele de OPTICA MEDICALA din MIOVENI.

Pentru a putea face fata tuturor exigentelor OPTIMED PETMAR investeste permanent in echipamente si aparatura medicala de ultima generatie.

Clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra reprezinta obiectivul nostru prioritar.

Ambitia clinicii de oftalmologie OPTIMED PETMAR este de a imbunatati vederea pacientilor prin oferta de servicii de inalta calitate si profesionalism. in plus, clinica noastra isi propune ca prin serviciile oferite, pacientii sa isi poata relua activitatea cotidiana intr-un timp cat se poate de scurt.

Va oferim toate tipurile de lentile:

Lentile Progresive

Lentilele progresive permit vederea cu o singura pereche de ochelari la distanta, intermediar si aproape, inlocuind cele 3 perechi de ochelari(distanta, intermediar si aproape)

Lentile Bifocale

Lentilele bifocale sunt impartite in doua. Partea de sus este pentru vederea la distanta, iar cea de jos este pentru vederea de aproape.

Lentile Monofocale

Lentilele monofocale sunt pentru corectarea unei singure probleme a vederii. Intreaga lentila realizeaza corectia doar a unui viciu de refractie.

ANPC - Solutionarea alternativa a litigiilor ANPC - Solutionarea online a litigiilor